OLIVE OIL Det er 16 produkt.

Viser 1 - 12 av 16 produkt
 • Nærende håndkrem beriket med nærende økologisk oliven. Kremen trekker lett inn i huden og virker beskyttende mot " vær og vind" samt pleier tørr og sprukken hud. Dufter mildt av oliven og passer til alle hudtyper. 

  Kr 37.00
 • En fantastisk lipgloss med en herlig duft av olive. Laget av fine utvalgte ingredienser for å gi leppene den beste. Inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser slik at du ikke gjør det tørre og fnasiga lepper. Gir enkel glans til leppene.

  Kr 30.00
 • Renser skånsomt hår og hodebunn. Støtter hår regenerasjon prosessen. Gjenoppretter naturlig volum og gir et sunt utseende til håret. Det gir også en myk og fleksibel "trykk" til håret og etterlater det med en vakker lukt. Anbefales for tørr og normal hud i alle aldre, selv små barnIntensiv nærende, beskyttende og regenererendeInneholder aktive...

  Kr 34.00
 • Eye cream 15 ml Hand cream 80 ml  Cream 50 ml

  Kr 99.00
 • Ziaja Naturlig Oliven linje er laget med kaldpresset olivenolje fra frøene av planten Olea Europaea. Produktene er rik på vitamin E og essensielle umettede fettsyrer. Kremene er langtids absorbert av huden, og dermed sikre en langvarig fuktighetsgivende effekt. Hydrater og pleier utgivelser pleier  huden og forhindrer dehydrering. Styrker lipid og vann...

  Kr 51.00
 • En lett bodylotion som gir huden en subtil og avslappende duft av oliven. Beriket med sheasmør som gjør huden myk og glatt igjen.

  Kr 59.00
 • Rensegel med olivenolje for tørr, sensitiv og moden hud. Rengjør huden og løser opp i sminke på en skånsom, men effektiv måte. Inneholder ingen såpe eller syntetiske såpemiddel. Inneholder heller olivenolje som løser opp i sminke og urenheter på en skånsom måte.

  Kr 39.00
 • Rensekrem med olivenolje for tørr, sensitiv og moden hud. Rengjør huden og løser opp i sminke på en skånsom, men effektiv måte. Inneholder ingen såpe eller syntetiske såpemiddel. Inneholder heller olivenolje som løser opp i sminke og urenheter på en skånsom måte. 

  Kr 40.00
 • Ziaja natural Olive Cream Light formula er en svært næringsrik dagkrem. Sammensetningen av olive gir en rik intenst fuktighetsbevarende og fuktighetsgivende krem. Kremen trenger gjennom hudlagene av epidermis, stimulerer cellene og bidrar til å støtte kollagen og elastin syntesen.  Bruksområde: Påfør dagkremen på ren hud. Masser den lett inn i ansiktet....

  Kr 55.00
 • Vegansk Denne lette kremen absorberes raskt, og gir fuktighet mens den reduserer hevelse og skjuler mørke ringer under øynene. 

  Kr 34.00
 • Hjelper opprettholde hudens optimale fuktighetsnivå . Mykgjør og glatter. Har en umiddelbar dempende effekt. Uten parabener.

  Kr 35.00
 • Olive Oil Micellarvann som hjelper deg med å fjerne vanskelig og svært vannfast sminke. Passer til alle hudtyper, også sensitiv hud. Fjerner urenheter som har festet seg på huden i løpet av dagen (inkludert overflødig talg og sminkerester), uten å tørke ut. Huden føles myk og behagelig.Dette er det første trinnet som styrker og forbereder huden på...

  Kr 49.00
Viser 1 - 12 av 16 produkt