JEJU Det er 10 produkt.

Viser 1 - 10 av 10 produkt
 • Svart rensemaske med høyt (1%) karboninnhold. Tykk, gelkonsistens letter applikasjonen. Etter påføring fryser den delvis på huden. Fjerner urenheter og regulerer overflødig talg. Beroliger og fukter huden. Renser porene. Omsorg for kviser hud.

  Kr 41.00
 • Kroppssåpe i form av en svart gel. Skaper delikat skum. Inneholder fuktighetsgivende glyserin. Fargen og duften garanterer en behagelig sensorisk applikasjon. Hjelper med å fjerne urenheter og overflødig talg. Etterlater en behagelig langvarig duft på kroppen.

  Kr 40.00
 • Halvtransparent, rensende og fuktighetsgivende sjampo til daglig bruk. Skaper rik skum og renser effektivt hodebunnen og håret. Inneholder hårutjevnende inulin. Anbefales for fet hår.

  Kr 41.00
 • Ziaja jeju mist passer perfekt for deg som ønsker en duggfrisk-look. Inneholder mangoekstrakt og kokosekstrakt, som gir deg en strålende glød- når du er på farta!Perfekt å ha i vesken Gir huden glød

  Kr 39.20 Kr 49.00
  Redusert pris!
 • Den første toneren i Ziaja-tilbudet med natriumlaktat - et meget fuktighetsgivende stoff. Har naturlig pH. Viser litt avfettende egenskaper, men tørker ikke overhuden. Forfrisker huden. Gjenoppretter dens naturlige pH. Beroliger irritasjoner. Fukter overhuden. Hjelper med å bli kvitt ufullkommenheter.

  Kr 23.40 Kr 39.00
  Redusert pris!
 • Tykk hvit pasta. Inneholder biologisk nedbrytbare eksfolierende stoffer. Basert på delikate vaskeingredienser. Har naturlig pH. Kan brukes daglig. Renser og eksfolierer huden effektivt. Revitaliserer huden, gir mykhet, glatthet og forfriskning. Reduserer ujevnheter i huden. Beroliger irritasjon og rødhet i huden.

  Kr 44.00
 • Delikat ansiktskrem mousse med UV-filtre, lav beskyttelse SPF10. Passer som sminkeunderlag. Fuktighetsgivende effektivt. Etterlater et beskyttende lag på huden.

  Kr 49.00
 • En delikat naturlig tonevæske for ung hudforstyrrelser. Har dekkende egenskaper. Gir ikke "masken" -effekten. Spres godt og absorberes raskt. Tetter ikke porene i huden.

  Kr 51.00
 • Din tørre hud blir kun ett minne med vår Jeju sukkerskrubb. Med den blandingen av økologisk sukker og mykgjørende oljer, har den blitt skapt spesielt for å forsiktig fjerne døde hudceller og gi næring til selv den tørreste huden.  Bruk skrubben 1-2 ganger i uken for en myk, strålende hud.

  Kr 69.00
 • Opplev paradis med eksotiske cocktails med fersk frukt. Lekkert eksotisk som minner om sommerminner og glede. Denne dusjkremen forvandles til kremete bobler som rengjør huden og er fylt med naturlige fruktekstrakter. Dusjkremen er skapt for daglig bruk.

  Kr 26.65 Kr 41.00
  Redusert pris!
Viser 1 - 10 av 10 produkt