INTIMATE WASH Det er 8 produkt.

Viser 1 - 8 av 8 produkt
 • Ziaja intimate creamy wash with hyaluronic hindrer irritasjoner, melkesyre hjelper til å regulere pH-balansen samtidig som den opprettholder bakteriell balanse. Hyalurinic gir en frisk følelse og komfort hele dagen.

  Kr 50.00
 • Intimsåpe, som er utviklet av leger, er ekstra mild og bevarer den naturlige pH-balansen i underlivet. Etterlater en ren og frisk følelse og egner seg for daglig bruk. Utviklet i samråd med gynekolog, og inneholder hyaluronic syre for å bevare den naturlige intimfloraen.

  Kr 39.00
 • Beskyttende, intim kremaktig vask med melkesyre. Har naturlige anti-bakterielle egenskaper. Forbedrer hudens beskyttende funksjon. Gjenoppretter og opprettholder fysiologisk PH balanse

  Kr 48.00
 • Intimsåpe, som er utviklet av leger, er ekstra mild og bevarer den naturlige pH-balansen i underlivet. Etterlater en ren og frisk følelse og egner seg for daglig bruk. Utviklet i samråd med gynekolog, og inneholder lactic syre for å bevare den naturlige intimfloraen.

  Kr 39.00
 • Intimsåpe, som er utviklet av leger, er ekstra mild og bevarer den naturlige pH-balansen i underlivet. Etterlater en ren og frisk følelse og egner seg for daglig bruk. Utviklet i samråd med gynekolog, og inneholder lactobionic syre for å bevare den naturlige intimfloraen.

  Kr 33.15 Kr 39.00
  Redusert pris!
 • Forberedelse for daglig hygiene av intime områder. Den kombinerer mykt skum med beskyttende tranebærnektar, normaliserende pH-melkesyre og nyskapende i intim hygiene, antibakteriell usnisk syre.

  Kr 43.00
 • Forberedelse for daglig hygieForberedelse for daglig hygiene av intime områder. Den kombinerer mykt skum med fuktighetsgivende ekstrakt av lotusblomsten, normaliserer pH-melkesyre og nyskapende i intim hygiene, antibakteriell usnisk syre.ne av intime områder. Den kombinerer mykt skum med forfriskende ekstrakt av vannliljeblomst, normalisering av...

  Kr 43.00
 • Intimvask er spesielt mild og tilpasset daglig intimhygiene. Den lave pH-verdien bidrar til å opprettholde den naturlige balansen i underlivet. Etterlater en myk og behagelig følelse. Uten parfyme og parabener.

  Kr 48.00
Viser 1 - 8 av 8 produkt