Intimhygiene Det er 7 produkt.

Viser 1 - 7 av 7 produkt
 • Intimsåpe, som er utviklet av leger, er ekstra mild og bevarer den naturlige pH-balansen i underlivet. Etterlater en ren og frisk følelse og egner seg for daglig bruk. Utviklet i samråd med gynekolog, og inneholder hyaluronic syre for å bevare den naturlige intimfloraen.

  Kr 39.00
 • Beskyttende, intim kremaktig vask med melkesyre. Har naturlige anti-bakterielle egenskaper. Forbedrer hudens beskyttende funksjon. Gjenoppretter og opprettholder fysiologisk PH balanse

  Kr 48.00
 • Intimsåpe, som er utviklet av leger, er ekstra mild og bevarer den naturlige pH-balansen i underlivet. Etterlater en ren og frisk følelse og egner seg for daglig bruk. Utviklet i samråd med gynekolog, og inneholder lactic syre for å bevare den naturlige intimfloraen.

  Kr 39.00
 • Intimsåpe, som er utviklet av leger, er ekstra mild og bevarer den naturlige pH-balansen i underlivet. Etterlater en ren og frisk følelse og egner seg for daglig bruk. Utviklet i samråd med gynekolog, og inneholder lactobionic syre for å bevare den naturlige intimfloraen.

  Kr 39.00
 • Ziaja tilbyr naturlige og rene produkter som er milde mot huden. Ziaja  lactobionic acid har en fløyelsmyk konsistens og frisk duft, og er ideell til daglig bruk. Lactobionic acid hindrer irritasjoner, melkesyre hjelper til å regulere pH-balansen samtidig som den opprettholder bakteriell balanse. Frisk følelse og komfort hele dagen.

  Kr 55.00
 • Ziaja tilbyr naturlige og rene produkter som er milde mot huden. Ziaja intimate wash gel camomile har en fløyelsmyk konsistens og eksotisk duft, og er ideell til daglig bruk. Organisk kamille hindrer irritasjoner, melkesyre hjelper til å regulere pH-balansen samtidig som den opprettholder bakteriell balanse. Aloe gir en frisk følelse og komfort hele dagen.

  Kr 35.00
 • Intimvask er spesielt mild og tilpasset daglig intimhygiene. Den lave pH-verdien bidrar til å opprettholde den naturlige balansen i underlivet. Etterlater en myk og behagelig følelse. Uten parfyme og parabener.

  Kr 48.00
Viser 1 - 7 av 7 produkt