Intimhygiene Det er 9 produkt.

Viser 1 - 9 av 9 produkt
 • Ziaja intimate creamy wash with hyaluronic hindrer irritasjoner, melkesyre hjelper til å regulere pH-balansen samtidig som den opprettholder bakteriell balanse. Hyalurinic gir en frisk følelse og komfort hele dagen.

  Kr 50.00
 • Intimsåpe, som er utviklet av leger, er ekstra mild og bevarer den naturlige pH-balansen i underlivet. Etterlater en ren og frisk følelse og egner seg for daglig bruk. Utviklet i samråd med gynekolog, og inneholder hyaluronic syre for å bevare den naturlige intimfloraen.

  Kr 39.00
 • Intimsåpe, som er utviklet av leger, er ekstra mild og bevarer den naturlige pH-balansen i underlivet. Etterlater en ren og frisk følelse og egner seg for daglig bruk. Utviklet i samråd med gynekolog, og inneholder lactic syre for å bevare den naturlige intimfloraen.

  Kr 39.00
 • Intimsåpe, som er utviklet av leger, er ekstra mild og bevarer den naturlige pH-balansen i underlivet. Etterlater en ren og frisk følelse og egner seg for daglig bruk. Utviklet i samråd med gynekolog, og inneholder lactobionic syre for å bevare den naturlige intimfloraen.

  Kr 39.00
 • Ziaja tilbyr naturlige og rene produkter som er milde mot huden. Ziaja  lactobionic acid har en fløyelsmyk konsistens og frisk duft, og er ideell til daglig bruk. Lactobionic acid hindrer irritasjoner, melkesyre hjelper til å regulere pH-balansen samtidig som den opprettholder bakteriell balanse. Frisk følelse og komfort hele dagen.

  Kr 55.00
 • Ziaja tilbyr naturlige og rene produkter som er milde mot huden. Ziaja intimate wash gel camomile har en fløyelsmyk konsistens og eksotisk duft, og er ideell til daglig bruk. Organisk kamille hindrer irritasjoner, melkesyre hjelper til å regulere pH-balansen samtidig som den opprettholder bakteriell balanse. Aloe gir en frisk følelse og komfort hele dagen.

  Kr 35.00
 • Ziaja intimate wasg hel dandelion intimsåpe er ekstra mild og bevarer den naturlige pH-balansen. Etterlater en ren og fresh følelse og er egnet for daglig bruk.

  Kr 58.00
 •  Intimate Care clean wash er en mild og myk såpe tilpasset underlivet. Uten parfyme og parabener.

  Kr 37.00
 • Mild intimvask for menn. Ziaj men intimate wash gel er en mild intimvask spesielt utviklet for daglig vask av intimområdet.Mild intimvask for menn. Riktig vask av de edle delene er viktig også for menn. Ziaja men intimate wash gel er derfor en mild intimvask spesielt utviklet for daglig vask av intimområdet. Ziaja har tilpasset pH-verdi, og er spesielt...

  Kr 39.00
Viser 1 - 9 av 9 produkt