Krem Det er 9 produkt.

Viser 1 - 9 av 9 produkt
 • Beroligende ansiktskrem med fuktighetsgivende egenskaper. Anbefales for atopisk hud utsatt for irritasjon, kløe og super.Gjenoppretter naturlig hydrolipidic barriere av epidermis.Mykgjør og gir fuktighet til huden.Reduserer tørrhet hud og overdreven kløe.Balanserer bakteriefloraen.Lindrer irritasjon og forhindrer gjentagelse. 

  Kr 79.00
 • En kjølende aftersun-gel som er basert på spesielle planteekstrakter og etterlater umiddelbart en følelse av velvære og friskhet. Huden forsynes optimalt med fuktighet og blir smidigere. For en vakker hud med langvarig brunfarge.

  Kr 59.00
 • Revitaliserende fuktighetskrem som lindrer og beskytter huden. Med E-vitamin, olivenolje, sheasmør, aloe og havreekstrakt som går dypt ned i huden, motvirker tørr hud og holder på fuktigheten. Perfekt til barn

  Kr 57.00
 • Beskytter huden mot UVA- og UVB-solstråler.Beroliger irritert hud.Fukter huden.Ikke svekker syntesen av vitamin D3.Lett å påføre og godt absorbert.

  Kr 32.00
 • Forhindrer irritasjon forårsaket av friksjon. Danner en lys belegg for å beskytte mot fuktighet. Beroligende. Uten fargestoffer og alkohol.

  Kr 36.00
 • Ziaja baby soothing cream 10% D - panthenol er en næringsgivende ansiktskrem som er tilpasset for barns sensitive hud. Det er en rik og beroligende krem som beskytter mot ytre påvirkninger ved å skape en beskyttende barriere med mandelblomst og ringblomst. Inneholder også kamomille, pantenol, jojoba- og mandelolje som etterlater huden myk og fuktmettet. 

  Kr 36.00
 • Ziaja med atopic dermatitis  body lotion er et produkt som er angitt for å behandle tørr hud eller utsatt for atopisk dermatitt (eksem). Bruken av nanoteknologi i formelen sikrer dyp penetrasjon av aktive ingredienser og gir maksimal effektivitet til sin høye fuktighetsgivende kraft. Kjennetegn Ziaja med atopic dermatitis  body lotion  beroliger og...

  Kr 85.00
 • En lett bodylotion som gir huden en subtil og avslappende duft av oliven. Beriket med sheasmør som gjør huden myk og glatt igjen.

  Kr 59.00
 • Solkrem for baby, med svært høy beskyttelse basert på mineralfilter. For baby fra 6 måneder og oppover. Til ansikt og kropp. Uten parfyme. Beskytter babyens sarte hud effektivt mot solens skadelige UVA og UVB stråler. Konsistensen er behagelig, lett å smøre ut og etterlater ingen hvit effekt. 

  Kr 80.00
Viser 1 - 9 av 9 produkt