Peeling Det er 14 produkt.

Viser 1 - 12 av 14 produkt
 • Ziaja pineapple sorbet body scrub . Passer til alle hudtyper. Inneholder små kjerner fra ananas  som eksfolierer huden skånsomt og naturlig. Døde hudceller blir fjernet og huden føles frisk, myk og ren etter bruk. Anvendes ved behov.

  Kr 58.00
 • Den herlig fruktige! Føl deg strålende med forfriskende, tropisk mango aroma. Klem en generøs mengde ut i hånden, smøre over våt hud for å peele, fukte og gi huden din en myk og vakker glød. Skyll av for en utrolig myk og herlig duftende hud.

  Kr 89.00
 • Gi nytt liv til huden din med en effektiv kroppsskrubb når du er i badet. Ingrediensene fukter og nærer huden for en silkemyk følelse. Påfør en liten mengde på fuktig hud og masser produktet med sirkulære bevegelser. La produktet virke på huden i omtrent 5 minutter, deretter skylle av. Herlig duft av svart kaffe med sjokolade 

  Kr 66.75 Kr 89.00
  Redusert pris!
 • Gi nytt liv til huden din med en effektiv kroppsskrubb når du er i badet. Fukter og nærer huden for en silkemyk følelse.  Påfør en liten mengde på fuktig hud og masser produktet med sirkulære bevegelser. La produktet virke på huden i omtrent 5 minutter, deretter skylle av. 

  Kr 84.00
 • Renser og fjerner døde hudceller. Forbedrer blodsirkulasjonen og virker glatte ut ujevn hudoverflate. Gjenoppretter naturlig mykhet. Inneholdende aktive bestanddeler som for eksempel vitamin A, vitamin E, provitamin B5 (pantenol)

  Kr 94.00
 • Ziaja cupuacu crystalline sugar scruber en nydelig scrubb som gir deg følelsen av å være på spa hjemme. Beroligende og lindrende er satt sammen med cupuacusmør i denne kompakte og aromatiske skrubben samt med brasilianske og macadamia nøtter. Din hud vil føles myk, ren og lett duftende. Et produkt man blir avhengig av!

  Kr 92.00
 • Sugar scrub 200 ml Shower & Bath soap 500 ml

  Kr 109.00
 • Olje peeling GdanSkin med knuste skall effektivt exfoliates og jevner epidermis fuktighet, mykner og toner huden er hyggelig i et hjemmet spa program forlater huden duftende.

  Kr 91.00
 • Din tørre hud blir kun ett minne med vår Ziaja Jeju Black micro scrub. Basert på biologisk nedbrytbare partikler - fra polylactic acid og cellulose.  Inneholder fuktighetsgivende glyserin, har den blitt skapt spesielt for forsiktig fjerne døde hudceller og gi næring til selv den tørreste huden. Gir en hyggelig hudmassasje. Bruk skrubben 1-2 ganger i...

  Kr 62.00
 • Skrubb huden klar for fuktighet og stimuler blodsirkulasjonen med denne eksfolierende kroppsskrubben med en deilig, tropisk duft av kokosnøtt, mango samt papaya. Vil gjøre huden mykere og glattere. Skrubben gir en skånsom eksfoliering og øker blodsirkulasjonenPasser alle hudtyper

  Kr 85.00
 • Din tørre hud blir kun ett minne med vår Jeju sukkerskrubb. Med den blandingen av økologisk sukker og mykgjørende oljer, har den blitt skapt spesielt for å forsiktig fjerne døde hudceller og gi næring til selv den tørreste huden.  Bruk skrubben 1-2 ganger i uken for en myk, strålende hud.

  Kr 69.00
 • Ziaja Marshmallow Sugar Body Scrub hjelper huden med å lukte like søt som din favorittbit. Skrubben er infisert med en subtil 'marshmallow' duft, og er designet for å forsiktig eksfoliere døde hudceller og urenheter. Glatte og hydrere huden din, slik at den blir smidig og myk å ta på. Den ikke-slipende formelen er perfekt for tørre områder som trenger en...

  Kr 84.00
Viser 1 - 12 av 14 produkt