Body lotion Det er 35 produkt.

Viser 1 - 12 av 35 produkt
 • En utrolig fuktighetsgivende brun uten sol-lotion med farge som en vanlig kroppslotion for å unngå flekker på klærne. Utvikler en holdbar farge på 4-8 timer. Sertifisert økologiske hveteekstrakter, cupuacu gjør huden myk og gir den næring

  Kr 72.80 Kr 91.00
  Redusert pris!
 • Slukk tørst hud med  ZIAJA  Pineapple  FACE, BODY & HAIR MIST with CAFFEINE  ENERGIZING  - MOISTURIZING , en formula beriket med tropisk ananas for å forfriske og gjenopplive huden. Essensen er utformet for å hydrere og lysne, og er fylt med fruktig godhet ananasekstrakter som gir hudtonen en mer strålende glød og jevn finish. Huden ser perfekt, men...

  Kr 24.00 Kr 48.00
  Redusert pris!
 • Ziaja pineapple light formula body mousse  er en krem som hjelper med å redusere appelsinhud. Inneholder aktive ingredienser som koffein samt ananas. Den friske mousse strammer opp huden og gjør hudlaget jevnere.

  Kr 60.00
 • ACAI BERRY SATIN BODY MOUSSE la nytelsen spre seg over huden din. Denne kremen gir huden umiddelbar fuktighet, gjør den balansert og får den til å føles næret og silkeglatt.

  Kr 69.00
 • En kjølende aftersun-gel som er basert på spesielle planteekstrakter og etterlater umiddelbart en følelse av velvære og friskhet. Huden forsynes optimalt med fuktighet og blir smidigere. For en vakker hud med langvarig brunfarge.

  Kr 59.00
 • Ziaja Argan oil body lotion er en myk og deilig body lotion. Beriket med  arganolje som nærer og mykgjør.

  Kr 60.00
 • Ziaja avocado body lotion er en ekstra rik kroppslotion  som effektivt gjenfukter, mykgjør og pleier i dybden. Trekker raskt inn i huden uten å være klissete og huden får tilbake sin naturlige mykhet. 24h fuktighetsgivende. 

  Kr 60.00
 • En unik kombinasjon av nærende oljer som får huden din til å føles ultramyk. Beriket med revitaliserende vegansk olje og de egenskapene til naturlig mango. Denne spesielle massasjeoljen gir hjemmet ditt den særegne atmosfæren til et autentisk spa. Kan også brukes som olje for tørr hud.

  Kr 95.00
 • 100% vegansk Ziaja Baltic Home Spa Fit Body Mousse er et kremaktig body butter som mykgjør hard hud og gir dyp fuktighet. Body butteret har en eksotisk duft av tropisk mango. Fukter og reparerer huden, samt forbedrer hudens elastisitet, mangopuré som er fullpakket med vitaminer, mineraler og antioksidanter som fornyer huden, gir en naturlig glød og næring...

  Kr 84.00
 • Vegansk produkt Et fuktgivende kroppsserum som jevner både hudtone og hudstruktur. Dette kroppsserumet med en lett konsistens booster hudens forsvarsbarriere og gir øyeblikkelig hydrering mens den glatter hudoverflaten. Resultatet er en glødende, sterk og sunn hud med en mango duft. 

  Kr 99.00
 • Ziaja baltic home spa fit shower gel and shampoo 3 In 1 500 ml Ziaja baltic home spa fit moisturising body serum 400ml

  Kr 129.00
 • Ziaja baltic home spa massage oil  er en rik massasjeolje som ikke føles klissete på huden. BRUK:Massèr sjenerøst inn i huden slik at den føles hydrert og perfekt smidig.

  Kr 72.00 Kr 96.00
  Redusert pris!
Viser 1 - 12 av 35 produkt