Peeling

Fjern døde hudceller og avslør myk og ren hud med peelingprodukter for ansiktet fra Ziaja

Peeling Det er 13 produkt.

Viser 1 - 12 av 13 produkt
 • Ziaja Lemon Cake Sugar Body Scrub 300mlZiaja Lemon Cake Hand Cream 50 mlHands & body foam wash 250 ml

  Kr 119.00
 • Denne eksepsjonelle, behandlende peelingen er en myk cremepeeling som forsiktig eksfolierer huden ved hjelp av fruktenzymer. De nye og friske hudcellene gir huden et jevnt, fuktig og mineralisert utseende.Eksfolierer skånsomt og gir huden et jevnere og klarere utseendeLøser opp gamle hudceller ved hjelp av enzymer som virker på huden, noe som gjør den...

  Kr 330.00
 • En effektiv enzympeeling  som på bare ett minutt fjerner døde hudceller og hudormer, og som gir huden din en ny, fin glød og bedre fuktighetsbalanse.

  Kr 43.00
 • Olje peeling GdanSkin med knuste skall effektivt exfoliates og jevner epidermis fuktighet, mykner og toner huden er hyggelig i et hjemmet spa program forlater huden duftende.

  Kr 91.00
 • En enzyme peeling som fjerner urenheter og døde hudceller samtidig som den gjør huden matt og gir den tilbake dens naturlige glød.

  Kr 40.00
 • Denne ultra-hudvennlige peelinggeléen er umåtelig populær innen Goat's milk serien for sin innovative eksfolieringsmetode som på en mild, men effektiv måte behandler sliten, tørr og grov hud uten å fremkalle irritasjon eller rødhet. Dette ved at den bare fokuserer på å få bort døde hudceller og urenheter i huden.

  Kr 48.00
 • Din tørre hud blir kun ett minne med vår Ziaja Jeju Black micro scrub. Basert på biologisk nedbrytbare partikler - fra polylactic acid og cellulose.  Inneholder fuktighetsgivende glyserin, har den blitt skapt spesielt for forsiktig fjerne døde hudceller og gi næring til selv den tørreste huden. Gir en hyggelig hudmassasje. Bruk skrubben 1-2 ganger i...

  Kr 62.00
 • Tykk hvit pasta. Inneholder biologisk nedbrytbare eksfolierende stoffer. Basert på delikate vaskeingredienser. Har naturlig pH. Kan brukes daglig. Renser og eksfolierer huden effektivt. Revitaliserer huden, gir mykhet, glatthet og forfriskning. Reduserer ujevnheter i huden. Beroliger irritasjon og rødhet i huden.

  Kr 44.00
 • Din tørre hud blir kun ett minne med vår Jeju sukkerskrubb. Med den blandingen av økologisk sukker og mykgjørende oljer, har den blitt skapt spesielt for å forsiktig fjerne døde hudceller og gi næring til selv den tørreste huden.  Bruk skrubben 1-2 ganger i uken for en myk, strålende hud.

  Kr 69.00
 • Hvit såpe.Inneholder biologisk nedbrytbare eksfolierende stoffer.Basert på delikate vaskeingredienser.Har naturlig pH.Vask forsiktig, men effektivt.Fjerner urenheter og avfetter huden.Avblokkerer huden for overflødig talg og støtter reduksjon av kviseskader.

  Kr 39.00
 • Denne eksepsjonelle, behandlende peelingen er en myk cremepeeling som forsiktig eksfolierer huden ved hjelp. De nye og friske hudcellene gir huden et jevnt, fuktig og mineralisert utseende.

  Kr 44.00
 • Ansiktspeeling som renser i dybden, fjerner urenheter og døde hudceller, uten å irritere. Den etterlater huden glatt og revitalisert, med en ny glød og forynget utseende. Passer til alle hudtyper, også sensitiv hud. Masseres på renset, fuktet hud og skylles av med vann. 

  Kr 53.00
Viser 1 - 12 av 13 produkt