Kroppspleie

Vi har et stort utvalg av kremer og kroppspleie i forskjellige varianter og med forskjellige dufter, og alt sammen er laget med ferske, naturlige ingredienser som frukt, grønnsaker, urter og plantesmør.

Kroppspleie Det er 86 produkt.

Viser 1 - 12 av 86 produkt
 • Smøring badekar og dusj olje med fuktighetsgivende og beroligende egenskaper.Anbefales for atopisk hud utsatt for irritasjon, kløe og super.Smører og forsiktig renser huden.Hindrer epidermis tørrhet, kløe og irritasjon. Reduserer hud ruhet og overdreven flassing. 

  Kr 85.00
 • En utrolig fuktighetsgivende brun uten sol-lotion med farge som en vanlig kroppslotion for å unngå flekker på klærne. Utvikler en holdbar farge på 4-8 timer. Sertifisert økologiske hveteekstrakter, cupuacu gjør huden myk og gir den næring

  Kr 91.00
 • ACAI BERRY SATIN BODY MOUSSE la nytelsen spre seg over huden din. Denne kremen gir huden umiddelbar fuktighet, gjør den balansert og får den til å føles næret og silkeglatt.

  Kr 69.00
 • ACAI BERRY SHOWER SOAP med body lotion inneholder naturlige aktive ingredienser - acai bær.Det har konsistens som kroppsbalm, det er tett, effektivt, skummer godt og skyller.Har unik aroma, mild handling gir en følelse av ren hud.

  Kr 31.20 Kr 39.00
  Redusert pris!
 • Denne dusjsåpe er skånsom mot huden og forvandles til et silkemykt skum i kontakt med vann. Huden bli rmyk og med en en mild duft av argan.

  Kr 41.00
 • Ziaja avocado body lotion er en ekstra rik kroppslotion  som effektivt gjenfukter, mykgjør og pleier i dybden. Trekker raskt inn i huden uten å være klissete og huden får tilbake sin naturlige mykhet. 24h fuktighetsgivende. 

  Kr 60.00
 • Håndkrem gir myke og smidige hender. Har du tørre hender er det viktig å bruke håndkrem ofte nok, også i gode perioder, for å styrke hudens barriere. Jo tørrere hud, desto fetere krem anbefales. 

  Kr 37.00
 • En unik kombinasjon av nærende oljer som får huden din til å føles ultramyk. Beriket med revitaliserende vegansk olje og de egenskapene til naturlig mango. Denne spesielle massasjeoljen gir hjemmet ditt den særegne atmosfæren til et autentisk spa. Kan også brukes som olje for tørr hud.

  Kr 95.00
 • 100% vegansk En lett skummende kroppsvask som inneholder mango ekstrakter av beste kvalitet. Dette nydelig duftende formularet er mildt, men effektivt og inneholder mykgjørende mango ekstrakter.

  Kr 59.00
 • Den herlig fruktige! Føl deg strålende med forfriskende, tropisk mango aroma. Klem en generøs mengde ut i hånden, smøre over våt hud for å peele, fukte og gi huden din en myk og vakker glød. Skyll av for en utrolig myk og herlig duftende hud.

  Kr 89.00
 • Vegansk produkt Et fuktgivende kroppsserum som jevner både hudtone og hudstruktur. Dette kroppsserumet med en lett konsistens booster hudens forsvarsbarriere og gir øyeblikkelig hydrering mens den glatter hudoverflaten. Resultatet er en glødende, sterk og sunn hud med en mango duft. 

  Kr 99.00
 • Den fantastisk fruktaktige! Ziaja Baltic Home Spa Fit Shower gel and Shampoo er en herlig duftende dusjkrem som også kan brukes til et deilig bad.

  Kr 49.00
Viser 1 - 12 av 86 produkt