Ziaja med Det er 16 produkt.

Viser 1 - 12 av 16 produkt
 • Beroligende ansiktskrem med fuktighetsgivende egenskaper. Anbefales for atopisk hud utsatt for irritasjon, kløe og super.Gjenoppretter naturlig hydrolipidic barriere av epidermis.Mykgjør og gir fuktighet til huden.Reduserer tørrhet hud og overdreven kløe.Balanserer bakteriefloraen.Lindrer irritasjon og forhindrer gjentagelse. 

  Kr 79.00
 • Smøring badekar og dusj olje med fuktighetsgivende og beroligende egenskaper.Anbefales for atopisk hud utsatt for irritasjon, kløe og super.Smører og forsiktig renser huden.Hindrer epidermis tørrhet, kløe og irritasjon. Reduserer hud ruhet og overdreven flassing. 

  Kr 85.00
 • Sjampoen rengjør skånsomt og styrker og beskytter hodebunnen. Til barn og voksne som har tørr og irritert hodebunn. Sjampoen er fuktighetsgivende, beroligende, anti-irriterende, beskyttende og kløestillende.

  Kr 69.00
 • Rensende ansikts toner for tenåringer og voksne.Rengjør forsiktig huden.Hjelper med å redusere sebum og berolige akne lesjoner.Gjenoppretter hudens naturlige pH.Reduserer følelsen av epidermispenning.Klargjør huden for videre kosmetisk behandling.

  Kr 61.00
 • Ziaja med atopic dermatitis  body lotion er et produkt som er angitt for å behandle tørr hud eller utsatt for atopisk dermatitt (eksem). Bruken av nanoteknologi i formelen sikrer dyp penetrasjon av aktive ingredienser og gir maksimal effektivitet til sin høye fuktighetsgivende kraft. Kjennetegn Ziaja med atopic dermatitis  body lotion  beroliger og...

  Kr 85.00
 • Antioxidant fuktighetsgivende dagkrem med aktivt og stabilt C-vitamin anbefales for hud 25+ som rynkeforebygging og 40+ som rynkereduksjon. Perfekt for tynn, skitten hud med synlige rynker og pigmenteringspunkter, uten sunn utseende og ungdommelig glød. Fremskynder produksjonen av kollagen og elastin.  Glatter ut rynker. 

  Kr 79.00
 • Antioxidant fuktighetsgivende emulsjon med aktivt og stabilt vitamin C anbefales for hud 25+ som rynkeforebygging og 40+ som rynkereduksjon. Perfekt for tynn, skitten hud med synlige rynker og pigmenteringspunkter, uten sunn utseende og ungdommelig glød. Forhindrer hudens aldring, reduserer fine rynker og glatter ut dype rynker. Gjenoppretter kollagen -...

  Kr 79.00
 • Antioxidant regenererende nattkrem med aktivt og stabilt C-vitamin anbefales for hud 25 + som rynkeforebygging og 40+ som rynkereduksjon. Perfekt for tynn, skitten hud med synlige rynker og pigmenteringspunkter, uten sunn utseende og ungdommelig glød. Aktiverer natthudregenerering. Reduserer symptomene på hudens aldring, styrker og gjenoppretter...

  Kr 79.00
 • Ziaja med feet cream forbedrer og lindrer hudreaksjoner som følge av psoriasis; tørre flekker, flass og kløe.

  Kr 64.00
 • Ziaja med hand cream with urea forbedrer og lindrer hudreaksjoner som følge av psoriasis; tørre flekker, flass og kløe.

  Kr 64.00
Viser 1 - 12 av 16 produkt